Customer service: +46-8-673 33 50, info@blackmadness.se

Welcome to Black Madness Supplements!

Black Madness Black Widow PWO 250 ml


  • Extra hög dos av Citrullin Malat, Beta-Alanin & Arginin
  • Ny stimulerande substans Teacrine
  • Socker- och kolhydratsfri

Nu kommer äntligen den första ”Ready-To-Drink”-Pre-Workouten värd namnet. Black Widow är en koncentrerad färdigblandad PWO som kan jämställas med vilken prestationshöjare i pulverform som helst. Liknande produkter på dagens marknad är oftast återhållsamma med aktiva substanser och innehåller mestadels koffein, och därför så har de heller ingen vidare märkbar effekt. 

Availability: In stock

€2.57

* Required Fields

€2.57

Product Description

Details

Nutrition Facts

Innehåll perPortion
Energi 27Kj/6,4 kcal
Fett 0g
Kolhydrater 0g
Protein (fria aminosyror/free amino acids) 1,6g
Salt 0g
Fiber 0g
Beta alanin 3000mg
Citrulin malat 4000mg
Koffein 200mg
L-arginin 1000mg
Niacin 10g
Teacrin 25mg

Nu kommer äntligen den första ”Ready-To-Drink”-Pre-Workouten värd namnet. Black Widow är en koncentrerad färdigblandad PWO som kan jämställas med vilken prestationshöjare i pulverform som helst. Liknande produkter på dagens marknad är oftast återhållsamma med aktiva substanser och innehåller mestadels koffein, och därför så har de heller ingen vidare märkbar effekt. Det är inte alls ovanligt att man måste ta två portioner, eller kombinera flera olika produkter, för att få en önskvärd effekt. 


Black Widow kommer helt klart att bli giftigast i sin kategori och det kommer inte att finnas något behov av att överdosera intaget. Black Widow innehåller ungefär dubbelt så mycket av de aktiva substanserna (förutom koffein) som de populäraste ”Ready-To-Drink”-pre-workouterna idag.


Med hela 4 gram Citrullin Malat och 1 gram Arginin HCL kommer du att få en rejäl ”håll käften-pump”. Och med hela 3 gram Beta-Alanin kommer du inom några minuter få den där taggande och spindelkrypande känslan som säger dig att du bara måste in på gymmet och prestera. Dessutom håller Beta-Alaninet mjölksyran borta så att du kan träna på en högre nivå längre.


Det som verkligen gör att Black Widow kommer att sticka ut är de 25 milligrammen Teacrin. Teacrin kommer att bli kosttillskottens nästa generations stimuli. Substansen brukar beskrivas som en uppdaterad och förbättrad version av koffein.


Denna kombination kommer att ge ett mer koncentrerat och långvarigt fokus på träningen, jämfört med vad enbart koffein kan åstadkomma. Och till skillnad från koffein så verkar kroppen inte kunna bygga upp någon tolerans mot Teacrin. Med andra ord så får du samma energigivande effekt oavsett hur många gånger, eller hur länge, du använder produkten.


Black Widow är en av de starkaste och mest uppiggande färdigblandade drycker på marknaden, som du dessutom aldrig kommer att bli immun emot – like the vicious venom of the Black Widow.


Smaker: Vicious Cyanide (Blåbär) och Vicious Venum (Rabarber).


Produkten ersätter inte en allsidig kost. Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soja. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn. Rådfråga läkare innan användning av denna produkt om du ammar, är gravid eller medicineras. Produkten är inte ämnad att användas för diagnostisering, behandling eller förebyggande av någon form av sjukdom.

Additional Information

Additional Information

SKU BM1139
Bullet Points Info
  • Extra hög dos av Citrullin Malat, Beta-Alanin & Arginin
  • Ny stimulerande substans Teacrine
  • Socker- och kolhydratsfri
Manufacturer Black Madness

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Black Madness Black Widow PWO 250 ml

You may also be interested in the following product(s)